Tuesday, March 20, 2018

Matkalla Keniaan /on route to Kenya

Terveisiä Dohasta!
Tänään oli aikainen herätys kun herätyskellon ääni herätti klo.04.00. Lento Vaasasta Helsinkiin Finnairilla lähti klo.06.00 ja aurinko nousi pilvien yllä.


Matka Qatarilla jatkui klo.09.45, ja sujuvasti sujui siirtymiset,aamiaisen ehdimme nauttia premium loungessa Helsingin lentokentällä.



Lähtöselvitys sujui hyvin mutta ihmettelin miksi meidät oli sijoitettu aika pitkälle koneen taakse vaikka olin valinnut istuinpaikat keskiosasta,istun itse mielellään koneen keskiosassa missä ei heittele niin paljon,mutta tämä selvisi kun nousimme koneeseen,lento oli vain puoliksi täynnä ja kaikki matkailijat oli sijoitettu koneen peräosan. Ymmärrän että tämä on tärkeätä saada paino koneen takaosaan lähdön ja laskeutumisen aikana ,joten ollessamme ilmassa kysyin jos voisimme siirtyä koneen keskiosaan ja sehän onnistui ,saimme valita missä istua ja koko rivi itsellemme 😊

Minulla on aina kirja mukana lennollani,tälläkin kertaa ostin kirjan Helsingin lentokentältä ja aloitin kirjan lukemisen 😊 Lento sujui hyvin,nukuinkin tunnin ,mutta jotenkin lento tuntui pitkältä...ajatus 6h jatkolento ei houkuttanut kovinkaan paljon...ja noustessamne koneesta meitä oli vastassa henkilökunta kyltin kanssa missä luki Nairobi,ja saimme tiedon että lento on myöhässä ja lähtee vasta klo 02.30 yöllä! Ei siinä muu auttanut kuin aloittaa järjestelyt,ilmoittaa Keniaan että emme saavukkaan illalla,majoituksen muuttaminen ,mutta onneksi lentomme Masaai maran luonnonpuistoon lähtee vasta kl 10.30,muuten olisi ollut hieman suuremmat järjestelyt edessä. Qatar hoiti asian ystävällisesti ja hyvin,saimme uudet liput,kuljetuksen hotellille Dohassa ja nyt vatsa on täynnä ja ehdimme muutaman tunnin nukkua ennen siirtymistä takaisin kentälle. Koskaan ei tiedä mitä mutkia matkalle voi tulla,ja taas kerran huomasin miten tärkeätä on olla mukana yhteystiedot kohteeseen minne menossa😊

Hyvää yötä Dohasta,tarina jatkuu huomenna!

Jannika 




ENGLISH
We had an early wake up call this morning as our Finnair flight left Vaasa at 6am to Helsinki. Breakfast we enjoyed at the business lounge at Helsinki airport before boarding our flight with Qatar airways. 
Plane was only half full and all passengers where placed in the back section of the plane,but after take off we moved to the empty  middle section and had all the seats to choose from 😊 I always have a book with me on flights,for me a perfect way to pass time on a flight . I even managed to sleep an hour,but somehow the dayflight felt long and I did not look forward to the next flight of 6hours. But when we arrived in Doha we where informed our next flight was delayed and would only depart 02.30am. I had to start rearranging our program in Nairobi for our first night ,luckily our flight to Maasai Mara only leaves tomorrow morning at 10.30 as we only arrive at 08.30am. Qatar airways arranged transfer to a hotel,now we just had dinner and I'm in need of a few hours sleep,as it will be a long night ahead,just hoping I can sleep on the next flight.
Once again I realized how important it is to have a contact person at the destination who can rearrange all plans. 
Good night from Doha,new stories will follow tomorrow 😊

Jannika

No comments:

Post a Comment